Reiki tanfolyamok vidéken

Hogyan vehet részt a tanfolyamokon

strong>Szívesen utazom vidékre. Lentebb azon helység nevek vannak felsorolva, ahol már megkaptam azt a bizalmat, taníthattam az ott élő embereket. Köszönet érte.

Nem én szervezem a vidéki reiki tanfolyamokat. Nem kényelemből, nem lustaságból, vagy időhiányra hivatkozva. Az ok igen egyszerű régebben volt 1-2 próbálkozásom, mivel senkitől nem kérek előre sem előleget, sem a tanfolyam árát, így a termbérlést, akkor is ki kellett fizetnem, amikor a jelentkezők nem jöttek el, nem erőltettem. Majd az élet egyértelműen megmutatta számomra melyik az az út, amin járnom kell.

Magyarországon minden vidéki településen vállalom meghívásra, Reiki, Angyal, Schüssler só  tanfolyamok megtartását, hétvégén és hétköznap egyaránt, időpont egyeztetéssel.

Családokhoz utazom, ahol családias hangulatban tudjuk megtartani  a tanfolyamokat.

Mi szükséges a tanfolyam megtartásához

A tanfolyam megtartásához nem kellenek különleges feltételek. Egy helység,  székek és egy kanapé, a kéztartások megtanulásához. 

3 résztvevő esetén útiköltség térítést nem kérek. Amennyiben a tanfolyamokkal kapcsolatosan kérdése van, kérjen visszahívást!

Vidéki tanfolyamokon lehetőség van egy tanfolyamon belül, különböző reiki fokozaton lévő emberek összevonására (1-2-mester),  így sokkal könnyebb megszervezni a 3 főt.

 Kipróbáltuk nagyon jól sikerült tanfolyamok lettek.

Külföldre is szívesen utazom szintén meghívásra a részletekről mailben tudok tájékoztatást adni.

Budapest

A tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására kérjen visszahívást üzenetben, illetve sms-ben.

Tel:  06 70 622 6367
A megadott időpontoktól eltérően is vállalom Reiki, Angyal,  tanfolyamok megtartását, hétköznap , hétköznap este, időpont egyeztetés alapján, egy fő részére is.

Reiki tanfolyam gyerekeknek 6 éves kortól.

Igény estén az Ön otthonában is!

A reiki tanfolyam díjai egy fő részére is a leírt ár!

Reiki tanfolyamok

Albertirsa, Ászár, Balatonalmádi, Baja, Bánréve, Bicske, Berzence, Budaörs, Borsfa, Buzsák, Csömör, Debrecen, Délegyháza, Dunaújváros, Erdőtelek, Érd, Galgahévíz, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Hatvan, Halásztelek, Heves, Jánoshalma, Kapuvár, Karcag, Kenderes, Kisbér, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Komárom, Kunszentmárton, Mátraballa, Medina, Nyergesújfalu, Nyíregyháza, Osztopán, Ózd, Paks, Pápa, Páty, Perőcsény, Rákóczifalva, Salgótarján, Siófok, Solymár, Székesfehérvár, Szigethalom, Szekszárd, Szeged, Szentgotthárd, Szentendre, Szomor, Szolnok, Tatabánya,Tapolca, Tataháza,Tiszaderzs, Tököl, Újfehértó, Újkígyós,

Angyal tanfolyam

Abádszalók, Ászár, Berzence, Beled, Érd, Gödöllő, Gyöngyös, Kismarja, Kisbér, Tököl, Ózd,

 

Üzenet