Reiki 1-es tanfolyamok

Tanfolyamra jelentkezés   Vidéki tanfolyamok feltételei

 

 2016. október 12                    Budapest  2016. október 29                   Karcag
 2016. október 15                    Budapest  2016. október 30                  Budapest
 2016. október 19                    Budapest  2016. november 03              Budapest
 2016.október  22                    Budapest  2016. november 06               Budapest
 2016. október 26                   Budapest  2016. november 09               Budapest

A tanfolyam ára: 7.900 Ft

A meghirdetett tanfolyami időpontoktól eltérően is vállalom a tanfolyamok megtartását, 1 fő részére is,  csak hétköznap.

Budapesti tanfolyamok helyszíne: Budapest 1 ker. Kosciuszko T út 4
Szívesen utazom az ország minden településére. Az utazás feltételeiről itt olvashatsz, telefonon vagy üzenetben érdeklődhetsz.
Tel: 70 622 6367

reiki tanfoylamok

Pozitív  tények amelyeket tudnod kell a reikiről

– A nap 24 órájában mindig veled van, bárhol tudod használni!

– A beavatás által olyan  blokkok oldódnak fel benned, amelyek visszahúzó erőként hatottak az eddigi életedre.

– Kortól, nemtől függetlenül, bárki képes a reiki energia közvetítésére.

– Reiki tanfolyamot bárki elvégezhet nincs képzettséghez kötve.

– A kezelések során nincsenek különböző bonyolult technikák.

– Önmagaddal, és a környezetteddel a kapcsolatod kiegyensúlyozottá, harmonikussá, szeretetteljessé válik.

– Minden családban szükség lenne, legalább egy emberre, aki ismeri és használja ezt a gyógyító erőt.

– Babát szeretnél?! A babák imádják a reiki energiát.  Segítséget nyújt a szülésnél!

– Tudod önmagad és a gyermeket is energiával kezelni.

Közösen együttműködve a reiki kezelés támogatja az orvosi munkát, de nem helyettesíti az orvost!

– aktiválja az öngyógyító erőket

– műtét után a beteg hamarabb felépül, a hegek gyorsabban gyógyulnak

– betegség esetén gondoskodik a fájdalomcsökkentésről

– minőségi életet biztosít a beteg számára.

– Gyógyszerek szedésekor, kemoterápiás kezelésnél

   Segíti a máj méregtelenítését!

Ismétlésre van lehetőség, mely ingyenes  a saját és más R.A.I. tanárnál végzett emberek számára.

Más irányzatnál végezted a reiki tanfolyamot, akkor is jöhetsz hozzám bátran ismétlőre, szeretettel várlak.

Részvételi díj 1.000 Ft.


Tanfolyam jelentkezés

Tanfolyami képek

reiki tanfolyam

reiki tanfolyamok

reiki tanfolyam

 

 

 

 

 

Kézzel írott vélemények

reiki tanfoylamok reiki tanfolyamok

 

 

 

 

6

 

 

 

reiki, reiki tanfolyam, reiki tanfolyamok, reiki, reiki energia, reiki, tanfolyam, tanfolyamok, reiki tanfolyam,

10 Responses to Reiki 1-es tanfolyamok

 • Tünde says:

  Szia Kata!
  Természetesen megírom, hiszen jó és azóta sem fáj 🙂
  Amikor a házasságom tönkrement, visszaköltöztem édesanyámékhoz. Anyuék nagyon aggódóak, aminek oka anya gyermekkorában keresendő.
  Aggódásuk olyan fokú lett, hogy szinte megfojtottak vele, sehová nem engedtek, vita volt, bárhová mentem.
  Valamikor ekkor kezdődött, (2003 környéke) hogy a lábaim fájni kezdtek. Hosszanti és keresztboltozatom süllyedésnek indult.
  Az utóbbi időben, kb 3-4 hónapja egyre erősödött a fájdalom és kb 1 hónapja ez olyan fokú lett, hogy a menés is nehezemre esett. GYógytornász barátnőm próbált segíteni, kimasszírozni bekeményedett talp izomzatom, aminek zokogás lett a vége.

  Közben Katánál elvégeztem a reiki I fokoztot és azt vettem észre: tudok másokon segíteni, az energia áramlik, de a saját problémám nem múlik. NEm értettem, mi lehet ez.

  Kata 2-3 kérdéssel rávilágított arra, hogy amíg szüleimmel nem tisztázom a viszonyom és nem fogadom el, hogy féltenek, mindaddig, míg ellenállok, nem is fog javulni.
  MAgaban végiggondoltam, mi és miért van és a fájdalom elkezdett szűnni. Délután már nem fájt.
  HAzajöttem, beszéltem a szüleimmel, elmondtam nekik, milyen jó, hogy aggódnak értem ( ahogy Kata tanácsolta) és azóta nyoma sincs a fájdalomnak 🙂
  Igaz, ha egy-egy fárasztó 12 órás napon vagyok túl, érzem, hogy nem tökéletes minden, de nem fáj!
  Hálás vagyok a sorsnak, hogy Katához vezérelt, hogy megmutatta, mit lehet kihozni önmagamból és megértette velem, a lelkem kell rendbe tennem, és onnantól működik minden 🙂

  KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Nóra says:

  Kedves Kata!

  Ami a Reiki 1-es tanfolyamot illeti… 🙂
  Nálam, bennem – úgy gondolom, érzem – valahogy lassan mennek végbe a dolgok, mondjuk egy Reiki 2-re még nem érzem, hogy megérettem volna, vagy, hogy itt lenne az ideje, DE!
  Azóta sok mindent kezdek másképp látni, átértékeltem dolgokat, a dolgokhoz való hozzáállásomat, kapcsolatokat.
  Vannak kapcsolatok, amik valahogy ennek következtében lezáródtak (vagy én akartam lezárni?!) és vannak, amik megerősödtek, de ezek tudom, hogy nem véletlenek.

  Lényeg a lényeg, hogy nagyon hálás vagyok Neked és persze Anyunak, hogy feldobta az ötletet és ez által kikötöttünk Nálad! 🙂

  Legyen szép a napod!

  Nóri

 • Anita says:

  Kedves Kata!
  Szeretném megköszönni Neked a tegnapi napot, élmény volt. Nekem a meditáció nagyon jól sikerült és valóban ott voltam a kis szentélyemben ahol erőt és hitet kaptam magamnak. Ma újból egy Zen zenére elmeditáltam magam és olyan tiszta szép “álmom” volt. Alvó emberek úsztak körülöttem és én tudatosan, hittel, áltam köztük, valahogy olyan szép érzés volt, mint amikor rácsodálkozol a természet egy csodájára. Örülök, hogy megismertelek és örülök, hogy elmentem, tettem valamit magamért általad, ami leírhatatlan és úgy gondolom ez csak a kezdet! Puszi Anita

 • Bognár Móni says:

  Kedves Kata!

  Először is nagyon örülök, hogy megismertelek. Másodszor köszönöm szépen, hogy segítségeddel megtanulhattam a Reikit. Már régóta szerettem volna elvégezni a Reiki 1-es tanfolyamot, de úgy látszik csak most (múlt hét vasárnap) jött el az ideje. Fantasztikus élményeim voltak beavatás közben, azt hiszem, hogy a szellemi vezetőmmel találkoztam. Igyekszem a Reiki alapelvei szerint élni és gyakorlom a tanultakat. A csatorna megnyitása óta felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb lettem és sok mindent el tudok fogadni az életemben, ami eddig nehezen ment. Még a cigit is kevésbé kívánom (pedig most nem terveztem a leszokást). Alig várom, hogy vasárnap a Reiki 2-es tanfolyamon megkapjam a szimbólumokat és távban is tudjak Reikit küldeni. Így még több embernek fogok tudni segíteni. Munkádhoz jó egészséget, erőt és türelmet kívánok Isten áldásával. Szeretettel: Bognár Móni

 • Anna says:

  A reiki 1 tanfolyamot máshol végeztem. Felmerült bennem jó lenne egy ismétlőt elvégezni, kíváncsi voltam milyen lehet egy másik tanártól tanulni a reikiről.
  Keresgélésem közepette találtam a Kata oldalára. Jelentkeztem, a tanfolyamon csak pozitív impulzusok értek. Nagyon sok plusz információt kaptam, amelyeket a mindennapokban hasznosítani tudok. Bátran ajánlom mindenkinek, aki ismételni szeretne, vagy épp reiki tanfolyam elvégzésén gondolkodik.
  Én biztos nála fogom a következő szintet elvégezni.

  Köszönettel
  Anna

 • Évi says:

  kedves Kata!
  Nagyon köszönöm ezt az érdekes szép napot 🙂

  Bár kicsit múltkor, és most is elbizonytalanodtam, hogy én kicsit máshogy, talán gyengébben működöm mint mások, de biztosan meg van ennek az oka.
  Viszont a melegség ami a kezemből áramlik ki, és a többi jó dolog ami mostanában történt velem bizonyítja, hogy a gyógyító- és szeretetenergia működik nálam is :-), a többi meg majd jön ha jönnie kell. Nem türelmetlenkedem :-))

  Hálával és köszönettel
  Csodás napokat kívánok:)

 • Ildikó says:

  Szia Kata!

  Augusztusban voltam nálad Reiki 1. tanfolyamon. Nagyon jól éreztem magam, sajnálom, h kicsit hamarabb el kellett jönnöm. Azóta használom, többnyire magamon. Igazad volt, a gyerekek tényleg érzékelnek ebből valamit. Szívesen tartózkodnak a közelemben és szót értek azokkal a gyerekekkel is, akikkel mások nem nagyon. Ezenkívül itthon volt a vázában egy rózsa, ami két nap után már kezdett eléggé hervadni. Este kipróbáltam rajta a Reikit. És képzeld! Reggelre teljesen kiegyenesedett és olyan volt, mintha akkor vágtam volna a kertben! Még 2-3 alkalommal ezt megtettem és a rózsa pontosan 12 napig bírta a vázában, úgy, h szép volt. Ez fantasztikus volt számomra, mert mindig 2-3 nap után már ki kell dobni. Sokszor terveztem már, h írok neked, de alig van időm. Tervezem, h a tél folyamán valamikor még a kettes szintet is elvégzem. Veled mi újság? A többiek ,akikkel voltunk azon a hétvégén, készülnek a következő fokozatra?
  Örülök, h megismerhettelek!
  Nagyon hálás vagyok Neked, köszönök mindent! Ildikó

 • Péter says:

  Kedves Kata!

  Két héttel ezelőtt a párom édesanyja otthon rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Kórházba szállították és bent alaposan megvizsgálták. Az eredmény epekő. Ettől voltak görcsei. Másnap már műtötték is. Persze minderről folyamatos tájékoztatást kaptam. A párom arra kért ha tudok segítsek neki valamilyen formában a műtéti megpróbáltatások elviselésének könnyítésében. Így aztán mielőtt a műtőbe került, küldtem Neki energiát. Miután az orvosok végeztek és lehetett már a Mamával beszélgetni a párom azt mondta, hogy egyáltalán nem viselte meg a műtét, sőt vidám és nagyon virgonc volt. Nagyon örültem neki! Aztán pár napig nem küldtem energiát, mire olyan híreket kaptam, hogy megint nincs kedve a néninek. Nem akar felkelni az ágyból, felöltözni és mozogni. Ismét az volt a kérdés: Mit lehet tenni? Már aznap este és másnap reggel is küldtem Neki energiát és láss csodát, másnap reggel frissen, felöltözve, vidáman jelent meg, mintha misem történt volna!
  Azóta már visszatért a régi kerékvágásba és éli a rendes mindennapjait.
  Kérdés-e hogy működik a Reiki? Az univerzális energia körülvesz mindent és mindenkit csak kezelni kel tudni!!! Nagyon jó érzés birtokában lenni egy olyan tudásnak amivel nem csak saját magunkon, hanem embertársunkon is segíthetünk, akár a tudta nélkül is!
  Szeretettel
  Péter

 • Emma says:

  Szia Kata!

  Reiki ismétlő tanfolyamra szerettem volna elmenni, így keresgéltem, hogy hova menjek. Mindig a te oldaladhoz vezetett valami, de szkeptikus voltam, hisz annak idején amikor elvégeztem a reikit, egy negatív gondolat ültetődött el bennem a RAI-val kapcsolatban.
  Aztán gondoltam, ha már ennyire téged dob fel a net számomra, elmegyek lesz ami lesz alapon.
  Ma már nagyon hálás vagyok, hisz megmutattad, nem az irányzat a fontos, hanem a reiki jótékony hatása, egymás tisztelete.
  A beszélgetés a tanfolyamon nagyon sokat adott számomra. Sok kérdés helyére került. Ezt külön köszönöm:)
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, akár kezdő reikire, vagy ismétlőre szeretne menni.
  Szeretettel és hálával
  Emma

 • Ferenc says:

  Kedves Kata!

  Eltelt egy hónap mióta nálad jártam a Reiki I. oktatáson, beavatáson.
  Próbálok úgy hozzáállni az élethez és a felmerülő problémákhoz ahogy azt a beszélgetés alatt hallottam, illetve amit olvastam a kis füzetben.
  Ha még nem is 100%-ig megy de nagyon sok minden változott bennem és a felfogásomban. Sokkal nyugodtabban veszem az akadályokat, és a problémákat mind magánéletben mind munkahelyen.

  Reikivel való kezelés is volt már, nem meglepő mód sikeresen. 🙂
  Kedvesem kézremegését mulasztottam el, az orvos is csak csodálkozott, hogy milyen gyorsan javul 🙂

  Egy másik pozitív élményemet is megosztanám veled ami talán ezen a héten történt.
  Ágyba bújtam, alváshoz készülődtem, mikor a homlokomon éreztem erős bizsergést, illetve kellemes forróságot elég hosszú időn keresztül.
  Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ezt minek vélhetem, vagy egyáltalán mi volt ez a jelenség? 🙂

  Remélem mielőbb találkozunk a Reiki II.-n. Köszönök mindent.
  Sok szeretettel: Ferenc

  Minden jót,s akkor nemsokára. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*

Facebook


Megosztás