>Angyal 1 tanfolyam  Angyal 1/B tanfolyam
2017. július 01             Budapest  2017.                   Budapest
2017. július 23             Budapest  
 A tanfolyam ára: 7.800 Ft  A tanfolyam ára: 9,900 Ft

>angyal tanfolyamAz angyalok használatának helyes útja

Az angyal tanfolyamon megtanuljuk az angyal pecsét készítését.

Az Atlantisz angyalai könyvben nagyon sok angyalt találunk, akiktől kérhetünk segítséget, szóban és pecsét formájában is.

Kisebb kérések esetén nem kell pecsétet készíteni, elég szóban kérni az angyali útmutatást.

- Amikor rendkívüli akaraterőre, kitartásra van szükségünk akkor Malchjdael angyal segítségét tudjuk kérni, támogasson bennünket, hogy a nehéz körülmények közepette is helyt tudjunk állni.

- Ha szeretnénk elérni, hogy az otthonunkban, mindig megfelelő hangnemben szeretettel szóljunk egymáshoz, akkor Deusel angyal kell megkérnünk, hogy segítsen nekünk az otthon melegét megteremteni. Kérhetjük az angya támogatását, hogy a külvilágban jelenlévő és munkahelyi gondjainkat ne érzékeltessük a családunkkal, felül tudjunk emelkedni rajtuk.

- A párkapcsolatban az együttélés a legnagyobb próbatétel mindkét fél számára. Megtanulni egymáshoz alkalmazkodni, a konfliktusokat a helyén kezelni, nem egy egyszerű feladat. Simiel angyaltól kérhetünk útmutatást, hogyan is tudunk a megszokásainkon változtatni.

- Ha túlzottan makacsak vagyunk, akkor Miguel angyalt hívjuk segítségül, hogy segítsen nekünk az engedékenység kifejlesztésében.

- A környezetünkkel és önmagunkkal való konfliktusok rendezésére Hestiel angyal segítségét kérhetjük. Kérhetünk tőle kiengesztelődést, nyugalmat, türelmet, másokkal és önmagunkkal szemben.

- A család anyagi biztonságának rendezésére Emkiel angyaltól kérhetünk segítséget.

Fordulj, bizalommal az angyalok felé! Kérd a segítségüket, amire figyelned kell a pontos megfogalmazás! Ha beteljesültek kéréseid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket!

A meghirdetett tanfolyami időpontoktól eltérően is vállalom a tanfolyam megtartását, 1 fő részére is (már csak hétköznap).

Szívesen utazom az ország minden településére. Az utazás feltételeiről itt olvashatsz, telefonon vagy üzenetben érdeklődhetsz.

Ismétlésre van lehetőség, mely ingyenes.

Tanfolyamok helyszíne: Budapest 1 ker. Kosciuszko T út 4

 Telefonszám: +36 70 622 6367

Adó szám:25000021-1-41

Üzenet