Reiki tanfolyamok mit adnak számodra

Fedezd fel a reiki varázslatos világát, és jótékony hatását, szabadon korlátok nélkül

Több mint 9  éve tartok folyamatosan R.A.I. Reiki felnőtt, gyermek és Angyal tanfolyamokat Budapesten és az ország minden településén, hétvégén és hétköznap egyaránt.

A reiki nemcsak a gyógyításról szól, a reiki egy élet forma kiegészítője. Ezért állította össze Mikao Usui az 5 életszabályt.

Melyik irányzatot tanítom? Bátran állíthatom, hogy a legeredetibb Usui-t, hisz az életszabályokat értem és élem, melyeket bőséges információkkal át is adok számodra.

A reiki máködtetéséhez, nem kellenek különböző technikák, de ahhoz, hogy az életed jól működjön a gyakorlatban a helyes tudást kell alkamaznod.

Szívesen utazom vidékre, illetve külföldre is, meghívásra. Az ott megtartott tanfolyamok feltételeiről itt olvashatsz.

Amit a tanfolyamok adnak számodra:

 • A  tanfolyamok kiscsoportban /max. 6 fő/ történnek, hogy  személyes figyelmet szentelhessek, illetve hatékony használható segítséget tudjak nyújtani minden  résztvevőnek.
 • Jó hangulat, ez nagyon fontos.
 • Elméleti részben:
 • Átvesszük a reiki történetét, működését,
 • Hogyan és hol tudod alkalmazni a mindennapokban.
 • Csakrák  feladata, működése.
 • Aura felépítése, megtanítom, hogyan tudod meglátni.
 • Útmutatások a reiki 5 életszabályáról, család és a karma működéséről, melyeket a saját életedben a tudsz hasznosítani!
 • Avatás
 • Gyakorlati részben:
 • A csakrák  feltöltése,
 •  Kéztartások  gyakorlása – az energia működésének érzékelése
 • Oklevél(nemzetközileg elismert)

Ha a REIKI MESTER tanfolyamot szeretnéd  felejthetetlen élményként megélni, kérj visszahívást a részletekkel kapcsolatosan. Szeretném különlegessé varázsolni számodra ezt a napot.

Máshol végezted el a reiki tanfolyamot, és úgy érzed hiány maradt benned, jelentkezz bátran ismétlőre. Az ismétlő ára: nem R.A.I. vonalon végzettek részére 1.000 Ft. (Nem tartalmaz avatást és oklevelet.)

A reiki tanfolyamok 1 naposak. Kezdés 9 óra a vége 16 óra. A tanfolyam ára tartalmazza az oklevelet+ írásos anyagot.                                                                                                                   A tanfolyam ára kiegyenlíthető: banki átutalással, készpénzzel a tanfolyam végén.

Telefon: + 36 70 622 6367

Kérdésed van, kérj visszahívást üzenetben, vagy sms-ben.

Mit ad számodra a reiki 1 tanfolyam

Üzenet

15 comments on “Reiki tanfolyamok mit adnak számodra

 1. Kedves Kata!
  Szeretném még egyszer megköszönni a szombati napot nagyon hálás vagyok érte.
  Nagyon örülök hogy megismertelek és hogy sokat tanultam tőled.
  Biztosan észrevettél dolgokat amiről nem beszéltünk, de egy nap alatt meg változott minden körülöttem,fájt a vállam fájt a lábam és visszér is van rajta, igaz csak hajszálerek, de igen csúnyák. Én zárkózott vagyok és nehezen engedem közel magamhoz az embereket, de téged rögtön elfogadtalak mert éreztem, hogy szeretettel fordulsz felém és nem kérdezel nem bírálsz, csak szeretettett adsz, azért az örömért hogy adhatsz.
  Most már biztos vagyok benne hogy még találkozunk.
  Gyógyítom magamat reikivel és tudom azt is milyen érzés és hogyan változik minden bennem és körülöttem.
  Még egyszer nagyon köszönöm és a mielőbbi viszont látásra.Legyen szép napod!
  Szia Szné Ildikó

 2. Kedves Kata,
  Nagyon köszönöm Neked, hogy bevezettél a Reiki rejtelmeibe, beszélgettünk és tanítgattál ölelni :). Ezzel a levéllel várni akartam az első tapasztalatokig, hogy a köszöneten túl megoszthassam veled első Reiki-s élményeimet.
  Egyelőre csak magamat figyeltem, és magamat gyógyítottam. Vasárnap iszonyúan fájt a fejem, amitől kissé csalódott voltam, azt vártam, hogy mostantól sugározni fogok, és hiába kezeltem magam.
  A fejfájás estére múlt el csak, és végül ezt betudtam a megváltozott energetikai környezetemnek.
  Figyelmesen szemlélem, és próbálom tapasztalni a változást, ami végül ma volt a legérzékelhetőbb. Délelőtt nagyon rosszul éreztem magam, és gondoltam, pár percig relaxálok, közben kezelem magam. Már az energia felvételét is éreztem, pillanatok alatt tűzforró lett mindkét, különösen a jobb tenyerem. Pár percig kezeltem csak magam, s közben kértem a “fentiektől” és a Reiki-től, hogy jöjjön, és segítsen a tisztán látásban, segítse a józan, tudatos döntéseimet. Pillanatok alatt megnyugodtam. A tenyerem azóta is nehezen akar kihűlni, de az érzeteim egyértelmű visszajelzést adtak a bennem áramló energiáról.

  Izgatottan várom a fejleményeket, eredményeket, alig várom, hogy másokat is segítsek!

  Amint lesz lehetőségem, olvasgatni fogom az oldalaidat, és biztosan fogom kérni a segítséged a további fejlődésem érdekében, akár Reiki, akár egyéb témában. Úgy érzem jó úton járok, s még az elején tartok, de biztosan haladok az építő és gyógyító ismeretek megszerzése felé, hogy tudatosan és boldogan élhessek én és a környezetem.

  Köszönöm!

  Szép napot kívánok Neked, és sok sikerélményt a munkád során!

  Üdvözlettel,
  Mariann

 3. Üdvözletem!

  Kérdésem az volna,hogy a tradicionális reikit én 2003-ban el végeztem,azaz csak az egyest,szeretném el végezni a kettest is,van e lehetőség rá,és úgy hogy ne keljen el menni újra az egyesre.A mai napig használom az energia áramoltatást,magam is és másokat is szoktam kezelni.Minden beavatás nélkül nekem ez működött 2002 óta,akkor emberi beavatásom nem volt,de egy ismerősöm küldött el,hogy többet tudjak a reikiről.Köszönöm a válaszát,üdvözlettel Kata

  • Kedves kata!
   Köszönettel vettem levelét. természetesen van lehetőség, hogy elvégezze nálam a reiki 2-t, újbóli fizetés nélkül.
   Amire szükségem van, az egy oklevél.
   Válaszát várva
   Üdvözlettel
   Piros Katalin

 4. Kedves Kata.
  Kérdésem>>ha végeztem Reiki 1-et, de papírom sajnos nincs róla>>mehetek-e a 2-re?
  Vagy újra el kell végeznem az 1-et?
  Nem a gyakorlás illetve az ismétlés a gond, hanem rokkant nyugdíjas vagyok és a költségek számítanak.
  A kalkuláció miatt kérdezem…megértem ha újra ismételnem kell…
  Köszönettel

  Klári

 5. Szia Kata!

  Köszönöm az anyagokat!! Nagyon jók! A relaxáció is, minden.

  Én továbbra is szorgalmasan gyakorlok. Nekem nagyon jót tesz a reiki. Mellékhatásként 2 hete nem kávézom, mert nem kell. Plusz nem igazán bírok lakatot tenni a számra. Nem bántóan, de megmondom, amit gondolok. Gondolom, ezzel nem leszek néhány embernél népszerű. Na, de kit érdekel?
  Amin meglepődtem: az egyetlen allergiám, ami van, a fémallergia. Annak rendje és módja szerint a farmerem gombja szép sebeket ütött a hasamon (ez évente olyan 2-3-szor előfordul, Neogranormonnal olyan 2-3 hét, anélkül is, de akkor csúnya heges). Nem is figyeltem oda az önkezelésnél, az járt a fejemben, úgyis oda megy az energia, ahol nekem szükségem van rá, így nem volt célom, hogy a sebet kezeljem. Nos, 2 nap alatt elmúlt, Neogranormon, minden nélkül. Ilyenek vannak?
  A párom fejkezelésénél pedig rendszeresen az történik, hogy nem érzem a két kézfejemet. Látom, hogy ott vannak, de nem érzem őket. Mintha csuklótól lefelé nem lenne kezem. Csak forró, de nagyon, és bizsereg, szintén nagyon. Ő a kezelések után jól elalszik. Miután a kezelőorvos azt mondta neki, jót tesz neki a reiki, így most már minden este kezelés.
  Olyanokat már nem is újságoltam, hogy szinte migrénes fejfájás elmulasztása (ehhez fél óra kellett), menstruációs görcsök elmulasztása. Azt hiszem, tőlem csődbe mehet a gyógyszertár.

  Szép napot kívánok!
  Puszi
  Kriszta

 6. Kedves Kata!
  Szeretném megköszönni Neked a tegnapi napot, élmény volt. Nekem a meditáció nagyon jól sikerült és valóban ott voltam a kis szentélyemben ahol erőt és hitet kaptam magamnak. Ma újból egy Zen zenére elmeditáltam magam és olyan tiszta szép “álmom” volt. Alvó emberek úsztak körülöttem és én tudatosan, hittel, áltam köztük, valahogy olyan szép érzés volt, mint amikor rácsodálkozol a természet egy csodájára. Örülök, hogy megismertelek és örülök, hogy elmentem, tettem valamit magamért általad, ami leírhatatlan és úgy gondolom ez csak a kezdet! Puszi Anita

 7. Szia Kata,
  Nekem is jól esett találkozni veled.
  Bár nem beszélünk napi szinten, azért sokszor gondolok rád. Van, akinek az angyal tanfolyammal, van akinek a reiki kapcsán említelek meg. Egyszer ezek a gondolatok tettekre sarkallják majd ezeket az embereket és majd jelentkeznek nálad. Előre nem tudni, ki, milyen ütemben fejlődik, mikor érik meg rá, hogy meghozza a döntést, hogy változtatni szeretne.
  Szeretek olyan ajándékokat adni, amiknek örülnek, és hasznos. És te ezut majdnem napi szinten használod az avatásoknál. Amikor Deva Premalt hallgatok, és meggyújtom a tömjént, becsukom a szemem és a tanfolyamokra gondolok. A meghitt, szeretetteljes légkörre, és az avatásra. Soha nem felejtem el.
  Köszönöm neked, hogy elindítottál azon az úton, amit járnom kell.
  Legyen szép napod!
  Szeretettel,
  Zoli

 8. Kedves Kata!
  Erős késztetésem van, hogy megosszak Veled egy élményt, ami a minap történt velem. Kevés hasonló gondolkodású ismerősöm van, aki mégis az messzebb él tőlem.
  26-án szerdán reggel elindultam a munkanélküli hivatalba, mivel lejárt a járadékom, s ezzel kapcsolatos ügyeket kellett intéznem. Már előző este szorongással feküdtem le, megint biztosan hosszú sor, egy-másfél óra sorban állás, türelmetlen, ideges ügyfelek és előadók stb.
  Másnap reggel még indulás előtt elhatároztam, hogy nem engedem, hogy mindezek meghatározzák a napom, s kértem a REIKI-t az utam során, amit felajánlottam a lehető legjobb érdekében mindenre, és mindenkire ami és aki az ügyemmel kapcsolatos.
  Kilépve az utcára hét ágra sütött a nap, széles mosolyt égetve az arcomra. Szabadság, boldogság, elégedettség. Aztán a villamoson furcsa zavartság lett úrrá rajtam, amiért is egy megállóval előbb szálltam le. Hogy én milyen süket vagyok… Mérges voltam magamra. Eszembe jutott a REIKI. Biztosan oka volt annak, hogy később érek célba.
  A hivatalban senki nem állt sorban, egyáltalán alig voltak. Én egy kedves kezdő ügyintézőhöz kerültem, aki szívesen elmesélte, hogy került oda, s egyáltalán olyan dolgokat osztott meg velem magával kapcsolatban, ami nem jellemző. A reggeli mosoly még mindig az arcomon. Minden gördülékenyen lezajlott, még előadói állást is ajánlottak ott a hivatalon belül. De az én terveim mások.
  Még mindig sütött a nap, hazafelé az aluljáró lépcsőjén idős bácsika szorongatott egy papír poharat. Nem nézett fel senkire, mintha ott sem lenne. Kezem a zsebemben, és a bevásárlókocsira tartogatott 100-as szinte belekúszott a tenyerembe. Tudtam, hogy annak a pohárban kell landolnia. (Lehet, ezért kellett előbb leszállnom, s a tervezett időnek kissé csúsznia, hogy a bácsikával találkozhassak.) A mosoly még szélesebb lett, a nap még fényesebben világított. Mennyeien éreztem magam. Később kaptam még egy bónusz mosolyt egy idegen fiatal lánytól, mert valamire válaszoltam.
  Ennyi történt, és azóta is felfigyelek olyan dolgokra, amik eddig természetesek voltak, holott inkább apró csodák.

  Köszönöm, hogy “meghallgattál”. Szeretettel gondolok Rád.

 9. Évekkel ezelőtt végeztem el a Reiki tanfolyamot Sajtos Gizinél Szeretném felfrissíteni a. tanultakat.Rám is vonatkozik a kedvezményesség.Üdvüzlettel

  • Kedves Anna!

   természetesen mindenkire vonatkozik az ismétlés lehetősége, a kiírt kedvezményeséggel.
   Amikor aktuális szeretettel várom.
   Áldott ünnepeket, nagyon boldog Új Esztendőt kívánok
   Szeretettel
   Piros Katalin

 10. Drága Kata!

  Ígértem neked beszámolót, hogyan alakulnak a dolgok körülöttem.
  Erről már meséltem Neked, hogy kicserélték a kollégámat már az első tanfolyam után azonnal, pedig nem csináltam semmit :-)) Ez az állapot azóta is tart, aminek nagyon örülök.
  Sok kedves dolog, ember utolér amióta erre a spirituális útra rátévedtem, igazából rossz dolgok nem is történtek velem.
  Szeretném jól csinálni, de tudom, hogy még sokat kell tanulnom.:)

  Szeretettel ölellek
  Köszönöm:)

 11. Kedves Kata!

  Mar tobb mint 2 honapja hogy utoljara talalkoztunk de ugy tunik hogy csak most nehany napja volt. Kisse kesve jelenkezem de nem hiszem hogy volt olyan nap ahol nem gondoltam volna vissza a Reiki- es Angyal tanfolyamokra. Nagyon orvendek hogy reszt vehettem mindket tanfolyamon
  es nagyon halas vagyok mindazert amit ezaltal kaptam. Bar kisse elfoglalt voltam az utobi idoben, azert soha nem hagytam ki a Reikit no meg az angyalokat. Voltak napok ahol csak rovid ido jutott rajuk, de aztan igyekeztem hogy bepotoljam. Nos tudom hogy kell gyakorolnom meg, de mar alig varom a kovetkezo lepest – Reiki 3 no meg az Angyal 2. Bar az iden nem utazom le Budapestre, azt hiszem jovore sikerulni fog.
  Kedves Kata remelem jol vagy es minden rendben nalad. Nagyon szepen koszonok neked mindent es nagyon orvendek hogy talalkoztunk
  Szeretettel
  Adela

 12. Józsi on said:

  Kedves Kata!
  Képzeld, szombat óta csak pozitív dolgok történnek velem és a Reiki meg csak dolgozik, dolgozik és dolgozik! Nagyszerű érzés, hogy segíthetek másokon – és lehet, hogy nem is tudják! –
  Szombaton este a Westend-ben jártam, és végig mosolyogtam, mert csak a buszmegállós történetedre meg a tenyeremre tudtam gondolni, ahogy forgott rajta az energia!
  Gondolkodom a Reiki 2 tanfolyamon, ha elérkezik az idő, jelentkezni fogok.
  Addig is kapsz tőlem egy szép áldást:

  “Legyen előtted mindig út,
  Fújjon mindig hátad mögül a szél,
  Az eső puhán essen földjeidre,
  A nap melegen süsse arcodat,
  S míg újra találkozunk,
  Hordozzon Téged tenyerén az Isten.”

  Sok szeretettel
  Józsi

 13. Kedves Kata!

  Hálás köszönet a Teremtőnek és Neked a képzésért! Már a bevezetőben több fel nem tett kérdésemre megkaptam a választ! Fantasztikusan jól éreztem magam egész idő alatt. Igazán nagy élmény volt! Az a tudat, hogy ezzel a technikával nem csak a saját mentális fizikális állapotomon segíthetek, hanem másoknak is meg könnyíthetem az életét ez nagyon felvillanyozott!
  Hazafelé a vonaton már el is olvastam a Tőled kapott tájékoztatót ami nagyon alapos és kielégítő. Igyekszem minél több embernek ajánlani a tudásodat.

  Hálás köszönettel:

  Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

28 689 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>