Reiki tanfolyamok 1 fokozat

 Kell-e készülnöd valamilyen formában a tanfolyam elvégzésére?

A reiki tanfolyam  1 fokozatának elvégzése után, intelligens isteni energiát fogsz leközvetíteni. Az Isteni volta által a működését semmi nem befolyásolja, sem pozitív, sem negatív irányba, hisz csak csatornaként használ bennünket.

 • Nem kell böjtölnöd a reiki működésére nincs befolyással
 • Nem kell lemondanod a húsról, kávéról, dohányzásról
 • Nem kell elvonulnod, meditálni, relaxálni
 • Nem kell lexikálisan felkészülnöd
 • (ha a felsorolt dolgok elhagyására, elvégzésére belülről saját magad érzel indíttatást, nem foglak lebeszélni róla, de én nem fogom elvárni tőled)

 

 • Reiki 1 tanfolyamra már nincs mód jelentkezni. Tanárt nem tudok ajánlani. Ha esetlegesen kérdése van a reikivel kapcsolatban, üzenetben kérdezhet, illetve a fontosabb tudnivalók   hamarosan felkerülnek a YouTube oldalamra.
 • YouTube oldal

Mit adnak számodra a reiki tanfolyamok

Reiki tanfolyam menete

 • Ezt az egyszerű módszert bárki képes, mindenféle előképzettség nélkül megtanulni, amely segít az EGÉSZSÉG megőrzésében, helyreállításában, SZELLEMI fejlődésben is
 • Elsajátítod a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait.
 • Eleméleti részben megismered reiki történetét, működési elvét.
 • A reiki és az önismeret összekapcsolódik, a reiki hatékony segítséget nyújt számunkra a változásokban. A tanfolyamon önismereti útmutatásokkal támogatlak, melyek segítségével képes leszel az életed alakulását pozitív irányba fordítani.
 • Avatás után, a reiki energia működésének a megtapasztalása.
 • A reiki tanfolyam 1 fokozatának elvégzése után, a környezetedben lévő embereknek is tudsz ezzel az energiával segíteni.
 • Gyakorlatban megtanulod a csakra feltöltést, és azokat a kézpozíciókat, amelyek önmagad és mások kezeléséhez szükségesek.
 • A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső  gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását, energiaszinted lényeges megemelkedését. Olyan blokkok oldódhatnak fel benned, amelyek eddig visszahúzó erőként hatottak az életedre.
 • Az energiaszint emelkedése által, frissebb, energetikusabb, dinamikusabb leszel.
 • A reiki beavatás egy életre szól, a beavatáson mind a tanárnak mind a tanulónak személyesen jelen kell lennie.
 • A reiki beavatás életed végéig elkísér, nem kell megismételni az avatást, ugyanolyan erővel és hatékonysággal tudod használni
 • Még több információ  a reiki 1 tanfolyamról
Üzenet

22 comments on “Reiki tanfolyamok 1 fokozat

 1. Szia Kata!
  Hihetetlenül hálás vagyok neked, hogy hozzájuttattál ehhez a képességhez!!!!
  Hálás vagyok a reikinek, hálás vagyok Istennek!!!
  Ez működik!
  2 hete kiderült, hogy egyik barátnőmnek van egy csomó a mellében, egy polip a méhében, plussz méhszáj seb. Hát kezeltem…
  Tegnap volt dokinál, nem talált semmit. Azt mondta 100ezerből egy, hogy ennyi idő alatt felszívódnak ezek a cuccok. Pedig ez 2 műtét lett volna. Sűrgősségi esetként kezelte a citológiát is.
  Nem kell leülnöm a távkezelésnél, megy magától is és ment délutánokon keresztül. Aztán hétvégén leállt és nem kért többet. Kedden kiderült, hogy azért, mert elvégeztük a feladatot.
  Hozzáteszem, múlt hét elején 2 napig görcsölt a csaj és 2 napig vérzett. A tisztulás megtörtént

  Sokasodnak az élményeim
  Minden jót!
  Puszi

 2. Tünde 2012.02.20

  Szia Kata!
  Természetesen megírom, hiszen jó és azóta sem fáj
  Amikor a házasságom tönkrement, visszaköltöztem édesanyámékhoz. Anyuék nagyon aggódóak, aminek oka anya gyermekkorában keresendő.
  Aggódásuk olyan fokú lett, hogy szinte megfojtottak vele, sehová nem engedtek, vita volt, bárhová mentem.
  Valamikor ekkor kezdődött, (2003 környéke) hogy a lábaim fájni kezdtek. Hosszanti és keresztboltozatom süllyedésnek indult.
  Az utóbbi időben, kb 3-4 hónapja egyre erősödött a fájdalom és kb 1 hónapja ez olyan fokú lett, hogy a menés is nehezemre esett. GYógytornász barátnőm próbált segíteni, kimasszírozni bekeményedett talp izomzatom, aminek zokogás lett a vége.

  Közben Katánál elvégeztem a reiki I fokoztot és azt vettem észre: tudok másokon segíteni, az energia áramlik, de a saját problémám nem múlik. NEm értettem, mi lehet ez.
  Kata 2-3 kérdéssel rávilágított arra, hogy amíg szüleimmel nem tisztázom a viszonyom és nem fogadom el, hogy féltenek, mindaddig, míg ellenállok, nem is fog javulni.
  MAgaban végiggondoltam, mi és miért van és a fájdalom elkezdett szűnni. Délután már nem fájt.
  HAzajöttem, beszéltem a szüleimmel, elmondtam nekik, milyen jó, hogy aggódnak értem ( ahogy Kata tanácsolta) és azóta nyoma sincs a fájdalomnak
  Igaz, ha egy-egy fárasztó 12 órás napon vagyok túl, érzem, hogy nem tökéletes minden, de nem fáj!
  Hálás vagyok a sorsnak, hogy Katához vezérelt, hogy megmutatta, mit lehet kihozni önmagamból és megértette velem, a lelkem kell rendbe tennem, és onnantól működik minden
  KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Kedves Kata!
  Nagyon hálás vagyok, hogy személyesen megismerhettelek 2012.12.12-én és hogy beavatást nyerhettem!
  Azóta sok minden, napról napra változik bennem és a környezetemben is. Másképpen látom a dolgokat. Nyugodtabb vagyok, és ezt a gyermekeim is észrevették!
  Gyógyítom a családomat és magamat Reikivel, látom rajtuk, hogy segít nekik! Sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, a gyerekek könnyebben veszik az iskolai akadályokat, jobb a koncentrációs képességük, erősödik az immunrendszerük, boldogabbak! Az idősebbeknek segítek a Reiki energiájával az izületi és egyéb fájdalmaik csökkentésében.
  A gyakorlásaim során tapasztalom, hogy a Reiki, az intelligens, isteni erő tényleg szabad akarattal rendelkezik, mert odahat, ahol szükség van rá!
  Nem tudok elég hálás lenni a Jó Istennek, hogy keresztezte Veled útjainkat! Remélem, hamarosan ismét találkozunk!
  Legyen szép napod!
  Szeretettel ölellek
  Betti

 4. Kedves Kata!

  Ami a Reiki 1-es tanfolyamot illeti…
  Nálam, bennem – úgy gondolom, érzem – valahogy lassan mennek végbe a dolgok, mondjuk egy Reiki 2-re még nem érzem, hogy megérettem volna, vagy, hogy itt lenne az ideje, DE!
  Azóta sok mindent kezdek másképp látni, átértékeltem dolgokat, a dolgokhoz való hozzáállásomat, kapcsolatokat.
  Vannak kapcsolatok, amik valahogy ennek következtében lezáródtak (vagy én akartam lezárni?!) és vannak, amik megerősödtek, de ezek tudom, hogy nem véletlenek.

  Lényeg a lényeg, hogy nagyon hálás vagyok Neked és persze Anyunak, hogy feldobta az ötletet és ez által kikötöttünk Nálad!

  Legyen szép a napod!

  Nóri

 5. Kedves Kata! A múlt vasárnapi Reiki I. nap csodálatos volt, köszönöm! Azóta teljesen megkönnyebbült lélekkel és testtel ébredem minden nap. Hétfőn reggel óta éreztem, hogy valami nagyon jó történik velem, s kora délután hívott a kedvesem, hogy munkalehetőséget kapott. Annyira megható volt, hiszen a párom már rettenetesen elkeseredett, hogy minden próbálkozása hiábavaló…És nem!!! Biztos vagyok benne, hogy a blokkjaim feloldásával Neki is segíthettem és engedtük, hogy a jó is elérjen bennünket. Minden este, a mellkasomon elhelyezett kezekkel kérem a Reikit, hogy induljon el. Működik!!! Hagyom kb. negyed órát, majd megköszönve néhány perc múlva már alszom is. Én, aki mindig nehezen elalvó voltam! Csodálatos! Mindenképpen szeretnék ott lenni a március végi gyakorló napon és április elején szeretném folytatni a Reiki II-vel. Még egyszer hálásan köszönöm Neked!!! Viki

 6. Kedves Kata!
  Szeretném megköszönni Neked a tegnapi napot, élmény volt. Nekem a meditáció nagyon jól sikerült és valóban ott voltam a kis szentélyemben ahol erőt és hitet kaptam magamnak. Ma újból egy Zen zenére elmeditáltam magam és olyan tiszta szép “álmom” volt. Alvó emberek úsztak körülöttem és én tudatosan, hittel, áltam köztük, valahogy olyan szép érzés volt, mint amikor rácsodálkozol a természet egy csodájára. Örülök, hogy megismertelek és örülök, hogy elmentem, tettem valamit magamért általad, ami leírhatatlan és úgy gondolom ez csak a kezdet! Puszi Anita

 7. Drága Kata! Szeretném megosztani a mai reikis élményt Veled Kicsit sokat sikerült a kisasszonynak a gép előtt ülnie, és elég piros lett a szeme, fájt is neki. A buszon ülve látom, hogy az egyik szemét letakarta a kis tenyerével. Kérdezem, mit csinálsz? A válasz: reikizem a szemem. De ezt valami olyan természetességgel mondta Aztán jött a másik szeme. És amikor utána belenéztem, gyönyörű fehér lett a piros szemecske, az erek újra összehúzódtak benne. Működik, működteti, ott van benne… és csak 6 éves múlt Köszönöm!!! Szóval, ha bárki gondolkodik azon, reiki vagy nem reiki, Kata vagy valaki más, a válasz: Reiki Katával Millió puszinn1

 8. Kedves Kata!

  Két hete voltam Nálad Reiki I-es tanfolyamon. Nagyon jól éreztem magam. Azon kívül, hogy sok hasznos dolgot megosztottál velünk, a finom női energiáiddal nekem nagyon sokat adtál. Szuper a honlapodon lévő “3 perces” zene a kezeléshez és a kezelést bemutató videó is nagyon sokat segít nekem.

  Köszönöm!
  Szeretettel:
  Csillann1

 9. Kedves Kata!

  Először is nagyon örülök, hogy megismertelek. Másodszor köszönöm szépen, hogy segítségeddel megtanulhattam a Reikit. Már régóta szerettem volna elvégezni a Reiki 1-es tanfolyamot, de úgy látszik csak most (múlt hét vasárnap) jött el az ideje. Fantasztikus élményeim voltak beavatás közben, azt hiszem, hogy a szellemi vezetőmmel találkoztam. Igyekszem a Reiki alapelvei szerint élni és gyakorlom a tanultakat. A csatorna megnyitása óta felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb lettem és sok mindent el tudok fogadni az életemben, ami eddig nehezen ment. Még a cigit is kevésbé kívánom (pedig most nem terveztem a leszokást). Alig várom, hogy vasárnap a Reiki 2-es tanfolyamon megkapjam a szimbólumokat és távban is tudjak Reikit küldeni. Így még több embernek fogok tudni segíteni. Munkádhoz jó egészséget, erőt és türelmet kívánok Isten áldásával. Szeretettel: Bognár Móni

 10. kedves Kata!
  Nagyon köszönöm ezt az érdekes szép napot

  Bár kicsit múltkor, és most is elbizonytalanodtam, hogy én kicsit máshogy, talán gyengébben működöm mint mások, de biztosan meg van ennek az oka.
  Viszont a melegség ami a kezemből áramlik ki, és a többi jó dolog ami mostanában történt velem bizonyítja, hogy a gyógyító- és szeretetenergia működik nálam is :-), a többi meg majd jön ha jönnie kell. Nem türelmetlenkedem :-))

  Hálával és köszönettel
  Csodás napokat kívánok:)

 11. Szia Kata!

  Augusztusban voltam nálad Reiki 1. tanfolyamon. Nagyon jól éreztem magam, sajnálom, h kicsit hamarabb el kellett jönnöm. Azóta használom, többnyire magamon. Igazad volt, a gyerekek tényleg érzékelnek ebből valamit. Szívesen tartózkodnak a közelemben és szót értek azokkal a gyerekekkel is, akikkel mások nem nagyon. Ezenkívül itthon volt a vázában egy rózsa, ami két nap után már kezdett eléggé hervadni. Este kipróbáltam rajta a Reikit. És képzeld! Reggelre teljesen kiegyenesedett és olyan volt, mintha akkor vágtam volna a kertben! Még 2-3 alkalommal ezt megtettem és a rózsa pontosan 12 napig bírta a vázában, úgy, h szép volt. Ez fantasztikus volt számomra, mert mindig 2-3 nap után már ki kell dobni. Sokszor terveztem már, h írok neked, de alig van időm. Tervezem, h a tél folyamán valamikor még a kettes szintet is elvégzem. Veled mi újság? A többiek ,akikkel voltunk azon a hétvégén, készülnek a következő fokozatra?
  Örülök, h megismerhettelek!
  Nagyon hálás vagyok Neked, köszönök mindent! Ildikó

 12. Kedves Kata!

  Nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot!
  A tanultak tükrében egészen másképpen látom a világot, az embereket, és saját magamat. Pont azt kaptam tőled, amire szükségem volt ahhoz, hogy az életemet egy új irányba indítsam el. Vagy az élet indít engem új irányba?
  Benned kiváló embert és tanárt ismerhettem meg. Azt kívánom, hogy még nagyon sok tanítványod legyen, akinek hasonlóképpen megváltoztatod a gondolkodását és szemléletét a világról.

  Sok szeretettel

 13. Üdv szeretnék érdeklődni hogy Április elején , van e lehetőség 1 Reiki tanfolyam elvégzésére (Zsámboki lakos vagyok) helyszín ami hozzánk közel esik ,várom válaszát .Üdvözlettel Orsolya

  • Kedves Orsolya!

   Elnézését kérem, hogy most válaszolok, de nem voltam Budapesten a telefonomról meg valamiért nem küldte el a választ.
   Én nem szervezek vidéki tanfolyamokat. Meghívásra megyek, akár 1 fő részére is.
   Az 1 személyes tanfolyam ára ugyanannyi mint csoportban viszont az útiköltséget nem tudom vállalni az plusz, és csak hétköznapra.
   Amennyiben ezen feltételek megfelelnek és a késői válasz ellenére is velem szeretné megcsinálni a reiki tanfolyamot, úgy
   várom válaszát.

   Szép napot kívánok
   Kata

 14. Péter on said:

  Kedves Kata!

  Két héttel ezelőtt a párom édesanyja otthon rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Kórházba szállították és bent alaposan megvizsgálták. Az eredmény epekő. Ettől voltak görcsei. Másnap már műtötték is. Persze minderről folyamatos tájékoztatást kaptam. A párom arra kért ha tudok segítsek neki valamilyen formában a műtéti megpróbáltatások elviselésének könnyítésében. Így aztán mielőtt a műtőbe került, küldtem Neki energiát. Miután az orvosok végeztek és lehetett már a Mamával beszélgetni a párom azt mondta, hogy egyáltalán nem viselte meg a műtét, sőt vidám és nagyon virgonc volt. Nagyon örültem neki! Aztán pár napig nem küldtem energiát, mire olyan híreket kaptam, hogy megint nincs kedve a néninek. Nem akar felkelni az ágyból, felöltözni és mozogni. Ismét az volt a kérdés: Mit lehet tenni? Már aznap este és másnap reggel is küldtem Neki energiát és láss csodát, másnap reggel frissen, felöltözve, vidáman jelent meg, mintha misem történt volna!
  Azóta már visszatért a régi kerékvágásba és éli a rendes mindennapjait.
  Kérdés-e hogy működik a Reiki? Az univerzális energia körülvesz mindent és mindenkit csak kezelni kel tudni!!! Nagyon jó érzés birtokában lenni egy olyan tudásnak amivel nem csak saját magunkon, hanem embertársunkon is segíthetünk, akár a tudta nélkül is!
  Szeretettel
  Péter

 15. Emma on said:

  Szia Kata!

  Reiki ismétlő tanfolyamra szerettem volna elmenni, így keresgéltem, hogy hova menjek. Mindig a te oldaladhoz vezetett valami, de szkeptikus voltam, hisz annak idején amikor elvégeztem a reikit, egy negatív gondolat ültetődött el bennem a RAI-val kapcsolatban.
  Aztán gondoltam, ha már ennyire téged dob fel a net számomra, elmegyek lesz ami lesz alapon.
  Ma már nagyon hálás vagyok, hisz megmutattad, nem az irányzat a fontos, hanem a reiki jótékony hatása, egymás tisztelete.
  A beszélgetés a tanfolyamon nagyon sokat adott számomra. Sok kérdés helyére került. Ezt külön köszönöm:)
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, akár kezdő reikire, vagy ismétlőre szeretne menni.
  Szeretettel és hálával
  Emma

 16. Kedves Kata!
  Sokat beszélgettünk még a Nálad töltött időről, és az Általad közvetített
  Ajándékokról. Köszönet és hála érte.
  Az egész nap nagyon szépen átharmonizált minket. Nagy szükség volt már rá.

  szeretettel, Tamás

 17. Ferenc on said:

  Kedves Kata!

  Eltelt egy hónap mióta nálad jártam a Reiki I. oktatáson, beavatáson.
  Próbálok úgy hozzáállni az élethez és a felmerülő problémákhoz ahogy azt a beszélgetés alatt hallottam, illetve amit olvastam a kis füzetben.
  Ha még nem is 100%-ig megy de nagyon sok minden változott bennem és a felfogásomban. Sokkal nyugodtabban veszem az akadályokat, és a problémákat mind magánéletben mind munkahelyen.

  Reikivel való kezelés is volt már, nem meglepő mód sikeresen.
  Kedvesem kézremegését mulasztottam el, az orvos is csak csodálkozott, hogy milyen gyorsan javul

  Egy másik pozitív élményemet is megosztanám veled ami talán ezen a héten történt.
  Ágyba bújtam, alváshoz készülődtem, mikor a homlokomon éreztem erős bizsergést, illetve kellemes forróságot elég hosszú időn keresztül.
  Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ezt minek vélhetem, vagy egyáltalán mi volt ez a jelenség?

  Remélem mielőbb találkozunk a Reiki II.-n. Köszönök mindent.
  Sok szeretettel: Ferenc

  Minden jót,s akkor nemsokára. 🙂

 18. Balk Feri on said:

  Szia Kata!

  Segíthet a Reiki akkor is, ha emberhez méltatlan körülmények megtapasztalása a lélek célja?
  Lehet-e ilyen cél?
  Hogyan segíthet a Reiki ilyen esetben?

  Szeretettel: Feri

  • Szia Feri!

   Minden egyes élethelyzetben érzéseket élünk meg. Ennek az lenne a tanító célja, hogy együttérző
   emerekké váljunk. csak akkor tudok a másik emberrel együttérezni, ha már magam is megéltem azt az érzést.
   Amíg nem csak gondolni tudom, milyen lehet, de együttérezni ettől nem fogok tudni vele.

   A méltatlan helyzet, kiszolgáltatott érzést hoz magával. Aki ilyen helyzetbe kerül több ága
   van a miértnek.
   Jó szándékával tett-e olyan dolgokat, melyek által a másik embert kiszolgáltatott helyzetbe rakta. a jószándékkal tett
   cselekedetek nem mentenek fel bennünket a tetteink következményei alól.
   A családba visszatekitve, volt-e valaki, aki szintén ilyen méltatlan körülmények között volt.
   A reiki amiben segíteni fog, ennek az élethelyzetnek az elfogadásában.
   Októbertől elindítom az intenzíven a karma alapjainak a tanítását.
   Szeretettel
   Kata

 19. Drága Kata!
  Boldog új évet kívánunk! Köszönöm ezt a gyönyörű kis verset… annyira jó, hogy küldted. Hálásan köszönöm.
  Remélem jól vagy. Mi jól vagyunk, Bélának volt egy koponyatörése, de már minden rendben, keményfejű… Nekem is nagy változás volt az életemben. Eljöttem az előző munkahelyemről, már a lelkem tiltakozott, nem akartam már ott lenni.. Felmondtam, és 4 nap múlva a kormányhivataltól hívtak, hogy nem érdekel-e egy állás. De érdekelt. Köszönöm a jó Istennek, hogy mindig itt van velünk.
  Puszillak: Icus

 20. Szia Kata!
  Csak azért írok,hogy elmondjak egy kis sztorit ami most esett meg velem. Szóval pár napja nagyon csúnyán megfáztam lázas is voltam…na nem működött nálam eddig a reiki,nem tudom,lehet görcsösen akartam hogy menjen de…ám gondoltam megpróbálom megint,és csak annyi volt h kértem a reikit,csak egy picit gondoltam rá,ahogy áramlik, csak ennyit tudtam tenni a munkahelyemen. És képzeld 3 nap telt el,és kutya bajom,pedig irgalmatlan rosszul voltam! Lehet hogy mindenkinél másképp működik?! Ne tudom,csak azt hogy nagyon jól vagyok. Szóval köszönöm is,hogy tanulhattam nálad!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

28 689 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>