Reiki tanfolyam, Különleges Reiki mester tanfolyam

Reiki mester tanfolyam elvégzésének, előfeltétele reiki I és reiki II fokozat

R.A.I Reiki tanfolyam - mester fokozat

A tanfolyam ára: 44 000 Ft

Ha más irányzatnál, másik tanárnál végezted el a reiki 1-2 fokozatot, nem gond, nem kell újra elvégezned a tanfolyamokat.

A tanfolyamot csak 1 fővel tartom, időpont egyeztetéssel folyamatosan lehet rá jelentkezni, hétköznap és hétvégén egyaránt.

Közösen eltöltünk 1 napot, végig járjuk a Reki Mesteri Spirituális Zarándok Útat, szakrális helyeket látogatunk meg, fényképeket készítünk, hogy minél emlékezetesebb maradjon.Visszatérve, megtörténik a beavatás a mester szimbólummal.

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A reiki mester szimbólumot a tanfolyam után minden alkalommal tudod használni, tapasztalni fogod támogatását és jótékony hatását.

Még több információ a reiki mester tanfolyamról

Üzenet

11 comments on “Reiki tanfolyam, Különleges Reiki mester tanfolyam

 1. Amit még szerettem volna mondani,az általad javasolt szimbólum zenével való recitálása, mint egy mantrát a fenn lévő zenéddel.. Abszolút működik! Még csak 4 napja használom folyamatosan a Mester szimbólumot,de mindig kívánok valamit! Pl. ma csak simán teljen el a munkaidő és itt szokás szerint jól érezzem magam! ( tudom sok a ! jel, de csak így lehet érzékeltetni, amikről írok ) Igen, már ott tartottam, hogy újabb munkahely után néztem. Erre kaptam egy olyan ajánlatot, hogy maradok… ( most milyen írásjelet tegyek ide? ) Ahogy mondtad a karma kiegyenlítését, jött cserébe a nem várt furcsa érzés!

 2. Köszönöm szépen ezt a napot!!!! Nagy élmény volt!

  Nagyon hálás vagyok!

  Puszillak!

  Ági

 3. Köszönöm szépen a képeket!

  Emlékezetes kirándulás volt. És nagyon jól festek a dzsekidben.

  Köszönök mindent…majd írok a reiki sikereimről….mert vannak ám!!!

  …csak most mennem kell…

  Puszillak: Marcsi

 4. Drága Kata!
  Nem is tudom hogyan kezdjem,hogyan adjam tudtodra mit érzek. A mesteri beavatás egy pluszt adott nekem és ezáltal a családomnak,amit tetézett a karma oktatás,hogy szavakba se tudom önteni. Mély tiszta hálát ,szeretetet érzek irántad,köszönöm,hogy tudásoddal részese lehettél életem megváltozásának. Olyan fordulatot vett az életem-életünk,hogy el se hiszem.Peti iránt mély érzéseim lettek és képzeld el ,nem tudok rá egy rossz szót sem szólni,pedig eddig mindig háborogtam,hogy ezt se így szeretem,meg azt se. Szegény már azt se tudta hogyan mit tegyen,hogy ne kapjon lecseszést. De megváltozott minden,azóta nem is veszekedtünk,anyukámmal is jobb lett a viszony,és 2 év után beszélek a tesómmal is,ez olyan csoda,csak ámulok,hogy mi minden meg tud változni,egy ici pici bennem zajló érzéstől.És drága Péterem régóta szeretett volna külföldön munkát találni,többször nekivágott és csak pénz bukás lett belőle,erre még ez is változott,ma utazott ki németbe,ott fog dolgozni egy normális cégnél,legalább is most annak tűnik,volt náluk 1 hét próbamunkán,addig nem számolt le itthon,de rendesen kifizették a pár napi bért is,így belevágott. Igaz távol kerültünk testben egymástól,de ez nem akadály az életünkben,hanem egy hatalmas előrelépés-lehetőség. Ehhez a változáshoz a Te közreműködésed által juthattam,persze tudom,nekem kellett a lépéseket megtennem,de felnyitottad a szemem,hogy tudjak tenni,úgyhogy mély tisztelet köszönet van bennem,bár szavakkal nem fejezhető ki.

 5. Kedves Kata!

  Köszönöm azt a gyönyörű napot! (Még a nap is kisütött nekünk.)
  Sok gondolkodnivalót adtál a fenti témával kapcsolatban, lassan, de haladok a tanulás és a megértés útján.

  Sok sikert továbbra is!

  Puszi
  Kriszta

 6. helló – ez az ár már áfá-val terhelt ?

 7. Kedves Kata!
  Nagyon köszönöm a mai napot neked.
  Ezt le szerettem volna írni.Nagyon közvetlen voltál
  és szuperul éreztem magam veled.Mondhatnám egy
  frekvencián voltunk.
  .A gyerekek nagyon köszönik a mesekönyveket.Legyél mindig ilyen kedves és
  szeretetteljes.Szép estét neked.
  Zoli

 8. Kedves Kata! Nagyon köszönöm,hogy küldted ezt a szép zenét és felemelő élményt amit nyújtott, és a tanulságos mondataidat is köszönöm a kis videóból,a többi veled készített videót is meg fogom nézni melyet beajánlott a link nagyon sokat tanultam Tőled,hálával telve gondolok mindig Rád és már tudatosabban sikerül egyre jobban figyelnem az élet szépségeire.Amikor a reiki mesteri beavatás napján kirándultunk,még oly sok mindent nem tudtam,de elhintetted bennem a gondolatok érzések magvait és beértek.szebbé,széppé tették életem.belülről változunk és megváltozik,megszépül minden.köszönök mindent Babusa Kati

 9. Szia Kata. Ne haragudj h.zavarlak de ezt muszàj elmesèlnem h.milyen csodàlatos dolog törtènt ma velem. Ma bent voltam az anyunàl làtogatni ès amikor elköszöntem tőle h.majd jövök sok puszit adtam neki egyre többet simogattam teljesen termèszeresen ő pedig azt mondta mikor köstöntem el Szeretlek!!!! Szeretlek. Ez csodàlatos nem emlèkszem h.mondta volna. Fantasztikus. Ez nekem mindennèl többet èr. Azt sem èrdekelt h.sokszor megbàntott. Ez fantasztikus. Ne haragudj de elkellett mondanom. Puszi Rita

  • Drága Rita!

   Nem zaklatsz:) nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok és sikerült
   anyukáddal ezt az érzést megélned:)
   Tudom milyen, amikor az ember elsőre hallja a szülejétől. Kívánom, hogy nagyon sok ilyen boldog
   pillanatotok, percetek, napotok legyen.

   Szeretettel ölellek
   Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

28 689 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>