Reiki tanfolyam 2 fokozat

A reiki szimbólumok hogyan működnek és mire tudod használni

R.A.I. Reiki tanfolyam - II fokozat                  A tanfolyam ára 15 500 Ft  

Mit kapsz a reiki tanfolyamokon

2017. június 17            Budapest  Hétköznap is vállalom reiki 2-es
2017. július 16             Budapest  tanfolyam megtartását, egyénileg is.
2017. augusztus 13     Budapest  Vidéki tanfolyamok feltételei
2017. szeptember       Budapest

Ha más irányzatnál, másik tanárnál végezted el a reiki I fokozatot, nem gond, nem kell újra elvégezned a tanfolyamot, szeretettel várlak.

Megismerkedsz a Reiki szimbólumokkal, mikor és hogyan tudod őket alkalmazni.

Hogyan tudsz a szimbólummal ételeket, italokat olyan rezgésszintre hozni, hogy az számodra, vagy környezted számára könnyen emészthető legyen.Hogyan tudod tér tisztítására, harmonizálására használni.

Megtanulod a csakra harmonizálást. A beavatás által ismét emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A megfelelő szimbólummal lehetővé válik a lelki eredetű problémák kezelése.

Távkezeléssel lehetőséged van olyan emberek számára energiát küldeni, akik nincsenek a közeledben, de sokat jelentenek számodra. Előfeltétele: Reiki I.

Bővebben a reiki 2-es tanfolyamról

Üzenet

 

12 comments on “Reiki tanfolyam 2 fokozat

 1. Kedves Kata!

  Szeretnék egy kis megerősítést kérni, hogy vajon jól tudom-e, jól emlékszem-e a szimbólumok használatával kapcsolatosan ? Képzeletben kirajzolom, kimondom a nevét és utána kérem a Reiki energia áramlását, vagy valamit kihagytam ? Kérlek javíts ki, ha nem így van.
  Annyira hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott Veled, hogy azt elmondani sem tudom. olyan sokat adtál ezen a két találkozáson mindenféle szempontból. Csak azt sajnálom, hogy ilyen messze lakunk egymástól és nem találkozhatunk sűrűbben. Viszont cserébe gondolatban nagyon sokszor velem vagy é ez nagyon jó érzés.

  Végtelen ölelés

  Puszi
  Kati

 2. Szia Kata!
  Nem jelentkeztem eddig, mert őszintén szólva lefoglaltak a Reiki 2 utáni változások.
  Ezek nagy részét még én sem tudom megmagyarázni. De csupa jó. A távreiki tökéletesen működik, a második szimbólummal való munkától pedig újabb és újabb dolgok jutnak eszembe (a régmúltból pl, melyek kapcsán egyre jobban megismerem magam).

 3. Kedves Kata,

  ismételten köszönöm, hogy beavatást nyerhettem a Reiki 2-be!

  Szeretném megosztani a még nagyon friss tapasztalatomat veled, és természetesen a többi kedves olvasóval!
  A páromnak nagyon fájt a dereka, és kérte, hogy kezeljem meg. Én pont előtte kaptam beavatást a Reiki 2-be, így módomban állt alkalmazni a Sho Ku Rei szimbólumot, hogy az energiát összpontosítsam a kezelendő területre. Így is tettem. Utána jobban is lett.
  Ezt követő második nap reggelén begörcsölt a bal veséje. Azonnal mentünk az orvoshoz és kiderült, hogy egy 6 mm-es vesekő “útra indult” tőle. Mire ezeket kiderítették, a kő fél úton járt.
  Még lábadozik, de a szenvedések elmúltak. Rendszeresen kezelem, hogy csökkentsem az esetleges fájdalmat!

  Köszönöm Kata, hogy megosztottad velem ezt az Isteni, intelligens gyógyító erőt! Tényleg oda hat, ahol szükség van rá!
  Az egész családomon rendszeresen alkalmazom, és csak pozitív dolgokat tapasztalok rajtuk, velük kapcsolatban! És nem utolsó sorban saját magamon is!

  Köszönöm az anyagokat is!

  Remélem, hamarosan ismét találkozunk!
  Addig is legyen csodaszép napod!
  Szeretettel ölellek,
  Puszi
  Betti

 4. Kedves Kata!

  Ma 2 hete, hogy elvégeztem nálad a Reiki 2-es tanfolyamot. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült (2 héttel a Reiki 1-es után), mert már sok barátom és ismerősöm várta, hogy távba küldjem az energiát. A beavatásánál ismét csodálatos dolgokat éltem át. Most, hogy a szimbólumokat is megkaptam, sokkal erősebb energiát éreztem, mint az 1-es tanfolyamon. Azóta sok embernek tudok segíteni a gyógyulásban. Sikeresen használom a Reikit a cicáimon is, nagyon szeretik, élvezik a kezelést. Rögtön a beavatás utáni hétfőn egy régóta vágyott dolgot is megkaptam. Szóval egyértelmű a Reiki áldásos hatása. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy végezze el a tanfolyamokat. Én többféle testi-lelki bajt gyógyító technikát megtanultam már, de nyugodt szívvel mondhatom, hogy számomra a Reiki a legtisztább, legmagasabb szintű módszert képviseli. Kívánom, hogy minél több embert ismertess meg ezzel a csodálatos, intelligens, isteni energiával. Hálával: Bognár Móni

  • Drága Móni!

   Nagyon örülök a pozitív sikereidnek:) és azt is köszönöm, hogy megosztottad velem, velünk. A reiki tényleg egy nagyon tiszta egyszerű energia, ami nagyon sokat segít mind fizikai, mind szellemi szinten
   minden embernek.
   Köszönöm a jó kívánságot, és azt, hogy megismerhettelek.
   Szeretettel ölellek
   Kata

 5. A reiki 1 tanfolyamot máshol végeztem. Felmerült bennem jó lenne egy ismétlőt elvégezni, kíváncsi voltam milyen lehet egy másik tanártól tanulni a reikiről.
  Keresgélésem közepette találtam a Kata oldalára. Jelentkeztem, a tanfolyamon csak pozitív impulzusok értek. Nagyon sok plusz információt kaptam, amelyeket a mindennapokban hasznosítani tudok. Bátran ajánlom mindenkinek, aki ismételni szeretne, vagy épp reiki tanfolyam elvégzésén gondolkodik.
  Én biztos nála fogom a következő szintet elvégezni.

  Köszönettel
  Anna

 6. Kedves Kata!

  Nagyon szépen köszönöm, most eljutott hozzám a link és sikerült megnézni a videót is. Nagyon jó emlékeztető a tanultakról. Hálás köszönetem érte!

  Hogy mennyire működik a távenergia arról csak pár szó.
  Tegnap amikor először gyakoroltuk a küldést, Én a páromnak küldtem, aki akkor az unokáival volt akkor. Ma amikor telefonon beszélgettünk említette hogy az unokája túl eleven volt aznap, mégis az energia küldése időpontjától teljes nyugalom és béke árasztotta el, így sokkal kellemesebben töltötte az időt a kis elevennel. Csak a beszámolója után árultam el Neki miért is történt mindez.
  Szerintem ez az igazi visszajelzés arra, hogy valóban működik az EGYETEMES ENERGIA!

  Hálás vagyok a Teremtőnek és Neked ezért a lehetőségért Köszönöm hogy részese, tudója lehetek!

  Áldás érte!

  Legyen szép az életed!

  Köszönettel:
  Péter

 7. Szia Kata!
  Nagyon köszönjük a reikis vasárnapot – nagyszerű hangulat volt, nagyon erős reiki energia és jó, érdekes beszélgetések.
  Kívánunk Neked szép napokat…
  Joli

 8. Zoli!

  Szia Kata.
  Bocsánat ha zavarnálak.Lenne két kérdésem .Az egyik hogy a teljes kezelésnél
  több szervre is ráteszem a sho ku reit és a sei he kit az rendbe van-e?
  A nejemen hajtottam végre az első teljes kezelést.Csodálatosan hatott rá.
  Amikor rátettem a sho ku rei-t magától szólt,hogy erős lüktető érzése van az adott
  helyen.Amikor magamon végeztem a psziho pontra tettem a sho ku reit és a sei he kit

  Különben a mantrázás is megy. A halántékaim előtti csonttól homlokom írányába enyhe
  nyomást érzek sokszor kezelésnél is meg akkor is ha nem reikizek.De különben
  ugyanezt érzem a kezeimen is sokszor csak úgy bizsereg.Szóval nagyon a hatása alá
  kerültem.Nagyon hálás vagyok,hogy hozzád vezetett az utam! Köszönöm ha segítesz a válaszokkal.
  Szép napot Kata!

 9. Szia Kata!
  Köszönöm szépen az iránymutatásokat.Gondolkodásra és érzelmeim elemzésére,megfigyelésére serkentenek.Nem sitty-sutty,de lassan javulást érzékelek.Belülről átjár az öröm és valahogy kiárad .Csodálatos utazásra indítottál és remélem,az egyik szempillám már megrezdült!!Nagyon sok szeretettel ölellek: Andi

 10. Fényes jó reggelt kívánok néked! Nem tudom még szavakba megfogalmazni, rakosgatom a dolgokat. De kimondhatatlanul hálás vagyok neked. hihetetlen csodákban volt részem általad. Ennyi tanírást amit kaptam tőled azt hiszem soha nem kaptam egyszerre. Egy teljesen más úton indítottál el engem, ami tudom, hogy sokkal-sokkal fényesebb. Remélem ezáltal sokkal több szeretetet odaadást- segítséget fogok tudni adni másoknak is. Peregnek a mondataid bennem. Nem tudom formába önteni a hálámat a sok csodálatos megélésekért amikkel megáldottál. Köszönöm teljes szívemből. Szeretettel

 11. Drága Kata! Mint, ahogy nem véletlen, hogy megtaláltalak téged az interneten, az sem véletlen, hogy éppen pénteken találkoztunk. Képzeld, szombat reggel, amikor felébredtem, az idősebbik agaramnak annyira fájt az egyik mellső lába, hogy le sem tette a földre, három lábon szerencsétlenkedett. Egyből gondoltam, hogy semmi pánik, jöhet a reiki. Azt már korábban is észrevettem, hogy ő különösen szereti, amikor kezelem, de most valami teljesen különleges dolog történt. Elkezdtem kezelni, majd felrajzoltam a lábijára a szimbólumot és ő nem csak nyugodtan feküdt és élvezte, de egy idő után elkezdte a tenyereim belső részét nyalogatni. Mondanom sem kell, hogy egy rövid kezelés után javult is a lába és néhány óra múlva már boldogan futkosott.
  Mia Koritar
  Mia
  Szóval ismét hálás köszönetem a beavatásért és legyen csodás heted!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

28 689 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>