Mire figyelj amikor reiki tanárt keresel

Ezzel a bejegyzéssel segíteni szeretnélek amikor reiki tanárt keresel. Érdemes végig olvasnod.

A reikivel való találkozásomért nem lehetek elég hálás, hisz nagyon sokat kaptam tőle, általa. Hálás vagyok, mert a gyakorlatban érthettem meg ennek a fantasztikus energiának a valódi működését.

Megértettem nem lehet irányítani, befolyásolni, hozzákötni semmit. A maga egyszerűségében tökéletesen működik.

Amint elvárásokat állítunk felé, rengeteg csalódásban lesz részünk, hisz a reiki pontosan tudja kinek mikor, mire van szüksége. Eszerint fog hatni.

A reiki kezelések, tanfolyamok során nem ígérhetünk olyasmit, amit nem tudunk, hogy valóban létre jön-e. Hisz az emberi lét nem játék!

A saját sorsunkat nem ismerjük, a hozzánk fordult személyekét meg pláne nem!

A reikitől (bármilyen más technikától sem) nem várhatjuk, hogy a problémáink ripsz-ropsz egyszerűen eltűnjenek. Nem így működik az élet!

Amikor tanítani kezdtem a reikit, az embereket egy érzés hozta el a tanfolyamra. Az utóbbi években az emberek céllal jöttek, melyek nagyon-nagy része nem vált valóra. Nem azért nem, mert a reiki rossz, vagy nem működik, az ok igen egyszerű, mert nem volt ott a sorsában a gyógyulás, vagy a változás lehetősége.

Minden ember egészséges, boldog szeretne lenni, de ahhoz olyan életet kellene élnie, amiben az alázat, elfogadás, az irányítás elengedése van jelen. Amíg egy Isteni energiához célokat, elvárásokat kötünk, mi akarjuk irányítani, csak csalódás és szenvedés lesz a vége.

Ha kicsit körbenézünk a világban, a szenvedők száma a rengeteg technika ellenére egyre több. Vajon miért?

Próbáltam egy csokorba összeszedni, hogy mire figyelj, amikor reiki tanárt keresel.

  • A reiki tanfolyamot ne céllal végezd el. A tanfolyam elvégzése után, rendelkezni fogsz egy olyan energiával, ami a nap 24 órájában veled lesz, bármikor, bárhol korlátok nélkül tudod használni. A szerint fog segíteni, amire abban a pillanatban szükséged van.
  • A reiki működése nem köthető semmilyen irányzathoz, tradícióhoz!
  • Az avatáskor minden ember egyénileg csatlakozik ehhez az Univerzális energiához. (nem Japánhoz, nem Mikao Usuihoz)
  • A reiki tanár is csak csatornája az energiának, hogy az avatás az ő közvetítése által létre jöhessen, nem tőle vagy attól függ, milyen irányzathoz tartozik.
  • Ha azt olvasod, hogy valaki meggyógyult a reiki által, ez igaz, és nagyon jó dolog, de ez nem jelenti azt, hogy a reiki rád is ugyanúgy fog hatni. Nem általánosíthatunk, hisz minden ember más és más sorssal rendelkezik.
  • A reiki avatás egy életre elkísér. Amit az Univerzum megnyitott az idő múlásával nem halványul el, nem lesz gyengébb, tehát nem kell újra elvégezned a reiki tanfolyamot.
  • A reikit az avatás fogja működtetni, nem a reiki története, vagy a helyes kéztartások gyakorlása, tehát az, hogy a tanfolyam 1 vagy 2 napos nincs jelentősége.
  • A reiki nemcsak gyógyítási módszer, hanem egy életforma is. A kettőnek kéz a kézben kell járnia. Fontos, hogy olyan tanítást kapj, ami téged szolgál és nem ellened fog dolgozni. A helyes tanítás erről szól: Alázat, elfogadás, irányítás elengedése stb.
  • A reiki elvégzése által nem leszel gazdag, sikeres stb, de már az nagy adomány, ha az ember mindennap kicsit jobb emberré tud válni.

 

Csak egy megjegyzés:

  • Lassan a csapból is azt az MLM rendszerű tanítást kapják az emberek, amiben erősek, gazdagok, sikeresek lesznek, a helyes spiritualitás nem erről szól. Ezek a tanítások egy-egy embernél bejönnek, de néz körül.

A világban, egyre több ember szenved, hisz nem éri el azt, amit neki ígértek, egyre csalódottabb, megkeseredettebb lesz.

 

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

28 689 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>