reiki tanfolyamMikor találkoztál először energiagyógyítással? 

A férjem betegségekor találkoztam, addig semmilyen információm nem volt róla, azt sem tudtam, hogy létezik.  Szerettük volna, ha meggyógyul, orvosilag esélyünk sem volt rá (tudom, minden beteg ember és családtagja ezt szeretné) igyekeztünk minden lehetőséget megpróbálni amit az élet az utunkba hozott.

Tapasztaltatok pozitív eredményeket a kezelések alatt?

Igen, nagyon sok pozitív dolgot tapasztalhattunk meg rövid idő alatt. A kezeléseknek köszönhetően áttétes daganatos betegként nem kellett morfium injekciót kapnia.  A kapott energiának köszönhetően, napi 1 morfium tablettára volt csak szüksége. A betegsége utolsó szakaszában is önállóan tudta ellátni magát. Teljes elfogadással kezelte a helyzetet, nem borult ki, nem perlekedett, nem hibáztatta az életet.

Kapcsolatotokban okozott-e pozitív változást?

Igen, az egymásra figyelés más lett, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, mélyebb. A fontossági értékek is megváltoztak nem csak benne, hanem bennünk is. Mindenki számára kívánom, hogy nehéz helyzetben megtapasztalhassa ezt az érzést. Szavakkal nem lehet kifejezni.

Sikerült meggyógyulnia?

Nem, mennie kellett. Ez volt az életfeladata. Sokat tanultam, tapasztaltam általa. Elindulhattam egy olyan úton, amely pozitív változásokat hozott a szűkebb és a tágabb családtagjaim életében is. Értelmet nyert a halála.

Hogyan találkoztál a reikivel?

Halála után elkezdtem keresni a kérdéseimre a válaszokat, nagyon sok miértem volt. Miértjeim keresése közben találkoztam a Reikivel.

Te mit kaptál a reikitől?

Amit a Reikitől kaptam, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, egy másfajta boldogabb élet.  A Reiki a mindennapi életünk része lehet, segítségével pozitív irányban változik az életünk. Minden családban szükség lenne,  legalább egy emberre, aki ismeri és használni tudja, ezt a gyógyító erőt, kevesebb gyógyszerre lenne szükség.

Kiket kezdtél el gyógyítani?

Eleinte családtagjaimon, barátaimon kezdtem el alkalmazni gyógyító erejét, pozitív eredményekkel.

Ma már tanítod a reikit mióta?

Igen, több mint 8  éve tanítom és reiki kezeléseket is végzek. Szeretném átadni e csodás tudást, minden ember számára, akik kapcsolatba szeretnének kerülni a Reikivel. A Reiki a legegyszerűbb, univerzális energia. Nagyon könnyen megtanulható, alkalmazható. Minden ember alkalmas, a reiki energia közvetítésére!

www.reikitanfolyamok.com

 

Milyen irányzatot képviselsz?

Nagyon sok reiki irányzat van, mindegyik működik, úgy gondolom, össze kellene tartanunk. Tradicionális reiki tanulásával kezdtem, mivel tudatlan voltam ezen a téren, a  reiki tanfolyamokon csak annyit éreztem, hogy amit tanulunk, és amit belülről érzek, nem fér össze. Kis idő múlva tovább léptem és találkoztam R.A.I. reikivel, itt találtam meg azt a fajta a szabadságot, amit a reiki ad számunkra. A R.A.I. tisztán eszmei szervezet, az oda tartozás, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindenki tagjává válhat, aki elvégez a R.A.I-nál egy tanfolyamot.

 

Mit ajánlasz, mire figyeljenek, azok emberek, akik tanulni fejlődni szeretnének?

Elsősorban az első megérzésre, amikor tanárt választ. Ha úgy érzi megtalálta, ne keresgéljen tovább, ne hagyja, hogy barátai, ismerősei befolyásolják. A gyerekek ezen a téren nagyon kitartóak és ragaszkodnak az első kiválasztotthoz. A reiki az életünk nagyon pozitív kiegészítő része, de ahhoz, hogy a problémák megoldódjanak és tényleg teljes életet éljen egy ember meg kell tennie az önismeret útján a lépéseket.

 

Az elmúlt 7 év:)