Ez a keverék azonnali segítséget nyújt az élet mindennapi kihívásaiban és a stresszes szituációiban. Gyengéden elősegíti feszültség oldását, harmonizálja a gondolatokat, és érzelmeket, így elősegítve a test regenerálódási folyamatának beindulását.

Ennek a vészhelyzetekre szóló kombinációnak alkalmazása egyszerű.

Használhatjuk, ha pl fogorvoshoz kell mennünk, állásinterjú előtt, vizsga vagy fontos események / esküvő, utazás, műtét / alkalmával.
Szintén segít krízis- vagy traumás helyzetekben

/ gyász válás, munkahely-változtatás /

Rövid idővel a bevétel után a „Rescue „ érzelmileg stabilizál enyhíti a testi lelki feszültséget, reményt ad.

A RESCUE REMEDY adagolása
Csöpögtessen négy cseppet egy kis pohár vízbe, majd lassan kortyolgassa el, míg meg nem nyugszik. Ha sem víz, sem más folyadék nem áll rendelkezésre, közvetlenül a koncentrátumból a nyelvre is lehet csöppenteni. (Vigyázat: Legyen körültekintő! Az eszenciák brandyvel vannak tartósítva, így közvetlen alkoholbevitelt eredményez. Ez nem mindenki számára elfogadható, vallási vagy más okból kifolyólag.) Ilyen eseteknél külsőleg a pulzuspontokra csöpögtetve ugyanazt a hatást lehet elérni.

Megjegyzés: Sem a RESCUE REMEDY - sem más virágeszencia - nem helyettesíti az orvosi ellátást!
Felbecsülhetetlen segítség azoknak, akik krízishelyzetben orvosi segítségnyújtásra várnak. Teljesen természetes, biztonságos és szelíd készítmény. Nem alakít ki függőséget, továbbá nem befolyásolja semmilyen orvosi kezelés hatékonyságát, a család minden tagja használhatja.