Kapcsolatom az angyalokkal

angyal tanfolyam, angyalok, Piros Katalin

 

Amit kaptam az angyal tanfolyamtól:

Megtapasztalhattam milyen érzéseket képes kiváltani bennünk egy angyal jelenléte. Energetikailag tapasztalatot szerezhettem, milyen különbség van, egy Ark angyal és pl. a Szeretet angyal jelenlétének érzékelése között. Az érzés fantasztikus és soha el nem felejthető.

 

A király angyalok, a mindennapokban támogatják mind a lelki, szellemi fejlődésünket. Segítik a fizikai testünk egészségének megőrzését. A Föld angyalával való első találkozásom, felejthetetlen megtapasztalást adott számomra.

Az őrangyal jelenléte mindenki számára természetes, de nem tudjuk megszólítani, megköszönni neki, hogy mindennap vigyáz ránk. Pedig Ő tud számunkra a legegyszerűbben útmutatásokat adni, hisz nem véletlenül adta az Univerzum mellénk.

angyal tanfolyam

 Eljött az az idő amikor azt éreztem tanítani szeretném

Közel 8 éve tartok angyal tanfolyamokat. Szeretném átadni e csodás tudást, minden ember számára, akik kapcsolatba szeretnének kerülni az angyalokkal. Az angyalokkal együttműködni, megtanulni a jelzéseikre, üzeneteikre figyelni fantasztikus dolog. Reiki kezelés során gyakran segítségül hívom az angyalokat is.

 

Hasznos útmutatás azon embereknek, akik tanulni fejlődni szeretnének, amire érdemes figyelni:

Az első megérzésre, amikor tanárt választ. Ha úgy érzi megtalálta, ne keresgéljen tovább, ne hagyja, hogy barátai, ismerősei keressenek és döntsenek Ön helyett. A gyerekek ezen a téren nagyon kitartóak és ragaszkodnak az első kiválasztotthoz.

A magam részéről az angyal tanfolyamokat a R.A.I. keretein belül végeztem el, és ezt a vonalat tanítom. A R.A.I. hivatalosan bejegyezett, tisztán eszmei szervezet, az oda tartozás, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindenki tagjává válhat, aki elvégez a R.A.I-nál egy tanfolyamot.

A tanfolyamon résztvevők az angyal tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak.

Angyal tanfolyam időpontok, jelentkezés

Telefon: +36 70 622 6367